Centre Dietètic i Herbolari Teresa Pons
info@saludteresapons.com Telf. 935702829 WhatsApp 658179774. Enviaments Gratuïts península a partir de 45 €

Com puc saber quina és la crema que he de fer servir segons el meu tipus de pell?

12 de juliol de 2024

Descobreix les nostres Cremes bàsiques amb Aloe vera de cultiu biològic i olis essencials, que són un luxe a l'abast de qualsevol butxaca.

No cal gastar-te gaires diners per poder lluir una pell radiant i saludable.

A saludteresapons tenim cremes per a la pell a bon preu, per aconseguir una pell jove.

Per què la cosmètica natural de qualitat no ha de ser cara?

A saludteresapons sabem el que t'agrada i hem preparat tres cremes per al cutis, en envasos de vidre de 120ml, amb ingredients 100% naturals i sense parabens, per menys de 15€.

Les cremes per a la pell no han de ser cares perquè cap fórmula cosmètica no justifica, només per la seva composició, un preu elevadíssim.

Les cremes per al cutis i corporals de Teresa Pons tenen un preu just a canvi del valor que reps perquè els ingredients són de qualitat però com que no tenim intermediaris, podem oferir 120ml de Crema d'Aloe Vera Bio, per hidratar i tensar la pell, amb olis essencials, a preus econòmics.

Com puc saber quina és la crema que he de fer servir segons el meu tipus de pell?

En què ens hem de fixar en escollir una crema per al cutis adequada a la meva pell?

Per què algunes cremes per a la pell són més cares que altres?

 El preu i l'eficàcia d'una crema depèn de3 TIPS:

- Que les primeres matèries siguin de qualitat. Les Cremes per al cutis i corporals de Teresa Pons tenen una base d'Aloe Vera d'extret de plantacions de Tenerife i olis essencials d'origen natural.

- Que tingui més o menys impureses. Les nostres cremes tenen els emulsionants indispensables per assegurar les propietats i l'eficàcia dels ingredients.

– El procés de fabricació. LesCremes per al cutis i corporals de Teresa Ponses fabriquen seguint la normativa europea amb una de les legislacions més restrictives sobre la concentració dels ingredients emprats, l'ús de la biotecnologia i els estudis d'eficàcia realitzats.

Altres cremes fabricades a països amb una legislació molt menys exigent que no tenen garanties de qualitat per aconseguir efectes òptims a la pell.

En què ens hem de fixar en escollir una crema per al cutis adequada a la meva pell?

El primer que ens hem de fixar és en l'objectiu que volem aconseguir amb la crema.

Si el que necessites és hidratar o nodrir o, si per contra, vols reduir el greix supèrflu de la teva pell i mostrar-lo llisa i sense arrugues.

Potser el que estiguis buscant és una crema que t'ajudi a eliminar granits, taques, canyelles o altres imperfeccions de la pell.

Heu d'identificar que necessiteu la vostra pell i busqueu la crema que porti els ingredients naturals que us van millor.

I aquí entrem nosaltres!!

Asaludteresaponssempre pots consultar-nos dubtes i t'assessorarem perquè aconsegueixis un cutis ben bonic i una pell jove.

Ara us presentem algunes de les cremes que tenen més èxit perquè et serveixin de guia i puguis triar la fórmula amb els principis actius que necessita la teva pell.

A la nostra botiga trobaràs un departament només dedicat a cremes per a cutis i cos, amb una completa informació.

categoria relacionada: Cremes de tractament

Com eliminar l'acne, els granits i les canyelletes amb una bona crema que no sigui cara

 • Tens el cutis gras, amb granits, canyelles o acne?

Prova la nostra Crema Acne amb Aloe vera i essència de Arbre del te i eliminaràs qualsevol impuresa de forma natural.

L'acne és una de les afeccions cutànies més comunes no només a l'adolescència.

Per què he de fer servir la Crema Antiscné de Teresa Pons?

Si la pell de la teva cara és propensa a fer granits, acne o canyelles, has de tenir sempre la pell molt neta i aplicar-te una bona crema com la nostra Crema Antiacne que actua eliminant els bacteris que causen la inflamació per acne,

Aquesta Crema Antiacne de Teresa Pons cremes eliminen l'excés de greix de la pell i acceleren el creixement de noves cèl·lules cutànies, activant l'eliminació de cèl·lules cutànies mortes.

producte relacionat: Crema AntiAcne 120ml
Com eliminar l'acne, els granits i les canyelletes amb una bona crema que no sigui cara

Quina crema he de fer servir si tinc la pell sensible o atòpica?

• Si ets de cutis delicat o amb la pell atòpica, necessites la Crema de Calèndula, amb Aloe vera i extracte de Calèndula, perquè calma qualsevol irritació i manté la pell llisa i suau.

Les pells sensibles necessiten més cures perquè acostumen a reaccionar més fàcilment davant de qualsevol producte que pots utilitzar per a una pell normal

Es tracta de pells hiperreactives o sensibles a qualsevol crema ordinària i que experimenten sensacions de pessigolleig, molèsties de calor, envermelliment o picor.

Si tens una pell delicada, sensible o atòpica, ha d'extremar la cura i utilitzar sempre productes molt naturals, amb el mínim d'additius perquè siguin torejables a la hipersensibilitat de la pell

Si el teu cas és un cutis amb la pell sensible has d'anar amb compte amb els factors següents que poden agreujar la teva sensibilitat cutània:

- radiació UV

- canvis de temperatura

- vent

- fregament intens o fregar-te la pell

- situacions d'estrès

- alguns ingredients més agressius que estan en alguns sabons, cremes o cosmètics

Què he de fer per cuidar la pell sensible?

Et recomanem 4 TIPS per millorar el cutis si tens la pell atòpica:

 Redueix el risc d'intolerància amb cosmètics molt sofisticats i tria cremes i sabons com els de Teresa Pons, amb pocs ingredients, d'origen natural garantit, amb els conservants mínims per conservar-los.

 Protegeix, purifica i hidrata amb productes de cura amb mínim d'ingredients químics i sense parabens, com els sabons i les cremes de Teresa Pons.

 Evita l'exposició perllongada al sol i utilitza un fotoprotector de 50FPS sempre.

 Calma les irritacions i les vermellors, restableix el confort cutani i reforça la funció barrera de la pell, amb aquesta Crema de Calendula de Teresa Pons.

producte relacionat: Crema de Calendula i Aloe Vera BIO 120m
Quina crema he de fer servir si tinc la pell sensible o atòpica?

La millor crema per pell normal o seca es la Crema de Rosa Mosqueta i Aloe vera de Teresa Pons

La Crema de Rosa Mosqueta i Aloe vera de Teresa Pons, amb ingredients naturals,  és de qualitat i és barata

• Si el que busques és hidratar i nodrir el cutis tria la Crema de Rosa Mosqueta y Aloe vera i extracte de cogombre que li donarà un toc de frescor a la teva pell sense ressecar-la.

La Crema de Rosa Mosqueta i Aloe Bio de Teresa Ponsestà recomanada per hidratar la pell seca i la pell normal a l'estiu.

La combinació de l'Aloe Vera amb l'Oli de Rosa Mosqueta ajuda a tensar la pell i evitar l'aparició d'arrugues, reduint les línies d'expressió.

A més, la petita quantitat d'extracte de cogombre d'aquesta fórmula aporta frescor i proporciona una sensació immediata de suavitat, donant a la pell un aspecte ters i radiant.

Per què he de fer servir la Crema de Rosa Mosqueta i Aloe Bio de Teresa Pons?

• La Crema de Rosa Mosqueta i Aloe Bio de Teresa Pons és una fórmula molt completa perquè la base d'Aloe Vera de cultiu biològic crea una capa protectora que minimitza l'evaporació de la humitat i deixa a la pell una sensació d'hidratació que dura fins a 10 hores.

• La Crema de Rosa Mosqueta i Aloe Bio de Teresa Pons aporta a la pell un intens estímul hidratant.

• La Crema de Rosa Mosqueta i Aloe Biode Teresa Pons ajuda a suavitzar la pell amb extractes marins hidratants.

Com sé si tinc la pell seca i quan necessito hidratar la pell de la cara? Causes o factors que repercuteixen negativament al cutis.

Factors com la temperatura, la humitat poden alterar lequilibri de la hidratació de la pell, i és per això que necessitem hidratació addicional en diferents èpoques de lany. També l'edat i el sistema hormonal repercuteixen en l'aspecte del nostre cutis

Els experts recomanen una hidratació òptima per a tot tipus de pell, especialment si passes moltes hores a llocs secs, poc ventilats

 La pell del cutis necessita un extra d'hidratació a l'hivern perquè el fred resseca la pell ia l'estiu perquè l'exposició al sol també absorbeix la humitat i els nutrients de la pell encara que sigui quan vagi pel carrer,

La Crema de Rosa Mosqueta i Aloe Bio de Teresa Pons és la solució si vols tenir una pell de la cara suau, llisa i amb una aparença juvenil.

Quina és la teva?

T'esperem awww.saludteresapons.com amb idees saludables perquè et cuidis i et sentis millor amb tu mateix/a.

Segueix-nos a Instagram @salud_teresapons i Facebook @teresaponsSalud i descobreix descomptes exclusius per als nostres clients i novetats en salut, cosmètica natural i per perdre pes.

producte relacionat: Crema de Rosa Mosqueta i Aloe 120ml
La millor crema per pell normal o seca es la Crema de Rosa Mosqueta i Aloe vera de Teresa Pons


Altres articles relacionats

Com tallar el refredat ràpidament, el mal de cap, mocs i la congestió i gaudir de l'estiu i les vacances? 8 de agost de 2024

Com tallar el refredat ràpidament, el mal de cap, mocs i la congestió i gaudir de l'estiu i les vacances?

L'aire condicionat i els canvis de temperatura provoquen refredats i molèsties com …

Saps què és el glucomanà serveix per aprimar-se i que té propietats i beneficis per al colesterol? 7 de agost de 2024

Saps què és el glucomanà serveix per aprimar-se i que té propietats i beneficis per al colesterol?

El glucomanà és una fibra vegetal dietètica, que s'extreu de la planta …

Com perdre pes i treure el greix abdominal per baixar panxa en 15 dies? 7 de agost de 2024

Com perdre pes i treure el greix abdominal per baixar panxa en 15 dies?

Arribat l'estiu i vols eliminar aquests quilos de més que s'han anat …

Com alleujar la infecció d'orina a l'estiu: causes i tractament 6 de agost de 2024

Com alleujar la infecció d'orina a l'estiu: causes i tractament

Com alleujar la infecció d'orina a l'estiu: causes i tractamentA l'estiu prenem …

Serveixen les Flors de Bach per aprimar-se? Poden prendre Aprimar Flors de Bach les embarassades i els nens? 5 de agost de 2024

Els nostres clients confien en nosaltres

4,79/5 (492 vots)

Opinions dels nostres clients


Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.
Estableix les teves preferències de cookies
Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
sortir