- Començar amb uns gotets de gaspatxo o de sopa freda de cogombre o gaspatxo de meló ...
- Unes broquetes de tomàquet i formatge fresc o york, ous de guatlla amb cherry, broquetes de gambes amb carbassó, de sípia i gambes, de pollastre amb verdures o rotllets de york i pinya, Si les presentes en la taula punxades en mitja síndria o meló sorprendràs als teus convidats.
- Dos aperitius molt fàcils d'elaborar i que poden donar molt de joc: humus o paté de cigrons i puré d'albergínia. Pots presentar les dues barreges en un bol petit col·locat en un plat gran, amb unes olives negres i un rajolí d'oli com a decoració. Al voltant de l'bol amb la pasta posa torradetes fines de pa, bastons de pastanaga, cogombre o pebrot.
- Una salsa fresqueta és la de cogombre i iogurt, simplement passant el cogombre per la trituradora i afegint el iogurt, menta i pebre negre.
- Uns makis de cogombre: buides les llavors d'un cogombre partit per la meitat, el farcim a el gust, amb salmó fumat, pastanaga, palets de mar, alvocat ... tot tallat a bastonets i després es talla a rodanxes. El resultat és espectacular.
- Per postres pots permetre't el capritx d'un dolç especial: bombons gelats i uns mossets de fruita amb gelatina i un gelat de cafè.
Espero que us agradi el menú i que tingueu l'oportunitat de posar-ho en pràctica. Ens agradarà que ens expliquis com t'ha anat 'Bon estiu'!
Els nostres clients confien en nosaltres
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats