Per baixar el colesterol dolent i no patir Hipercolesterolèmia us recomanem Regurcol+ de Teresa Pons, amb la fórmula més completa del mercat: llevat d'arròs vermell, extracte d'All negre envellit, extracte de Cardo Mariano i Coenzima Q10.
Propietats dels Ingredients de Regurcol+ 30 càpsules de Teresa Pons:
- El Llevat d'arròs vermell aporta lovastatina, una substància per disminuir els nivells de colesterol i prevenir malalties cardiovasculars. A més, és capaç també de provocar un augment del colesterol bo (HDL).
- L'extracte d'all negre envellit d'all negre s'obté mitjançant l'aplicació de calor suau que activa la fermentació enzimàtica natural. Amb aquest procés es produeixen canvis organolèptics en el color, el sabor, l'aroma i augmenta el contingut de la S-alil-cisteïna o SAC, el principi actiu més abundant de l'all negre.
Un estudi in vivo va avaluar l'efecte inhibidor de l'extracte d'all negre sobre la diferenciació dels preadipòcits en adipòcits madurs. Els resultats van mostrar que l'extracte d'all negre inhibia la diferenciació preadipocitaria i l'acumulació de greix en comparació amb les cèl·lules no tractades. A més, el tractament va mostrar una disminució dels triglicèrids sèrics, colesterol total hepàtic i triglicèrids en comparació del grup de control, juntament amb una reducció en el pes corporal final. Un cop més, l'efecte es va atribuir a la presència de SAC a l'extracte d'all negre.
- La S-alil-cisteïna és el compost orgànic més abundant de l'all i, a l'all negre, la fermetació produeix un augment d'aquest compost, a més de fer-lo més estable i amb una aroma més dolça.- La Coenzim Q-10 o ubiquinona és un nutrient, semblant a una vitamina, que es troba a tot el cos. Amb propietats com a antioxidant, per millorar el sistema immunitari i el cardiovascular, com a complement-compensador de la fórmula d'arròs vermell per al colesterol.
Com utilitzar: prendre 1 càpsula al dia.
Els nostres clients confien en nosaltres
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats