Us mostrem exemples d'esmorzar saludable, complet, baix en calories i fàcil de preparar.
Comença el dia prenent un got d'aigua mineral, però no freda, sinó del temps.
--Esmorzar calent
Si prefereixes començar el dia amb un esmorzar calent, o almenys que no estigui fred, aquestes són alguns trucs per poder fer-ho cada matí sense gaire feina.
Beguda calenta: Pren una infusió, un cafè o un brou de miso (que pots preparar al moment de manera molt fàcil).
El brou de miso és una bona opció si no vols abusar del cafè o la llet i no només activa el cos, també recolza el sistema digestiu amb pre i probiòtics; senti fenomenal.
Per fer el brou de miso escalfa aigua, sense que arribi a bullir, i l'aboques en una tassa amb una cullerada de miso vermell.
Coneixes les propietats energètiques de l'alga espirulina? Més endavant t'ho expliquem.
El pudding o pudín, és un plat clàssic de la cuina anglesa i nord-americana. Pot ser tant un postre com un plat salat o picant. Nosotros us proposemos un desayuno con Pudding de chía (ricas en Omega 3) y copos de avena.
Prepáralo cuando tengas tiempo y lo guardas en la nevera.
La avena y las semillas de chía cuentan con nutrientes esenciales que promueven el tránsito intestinal y estimulan la saciedad por el seu aporte de fibra
Puedes tomarlo como desayuno fresquito pero si te apetece mas calentito li echas un chorrito de leche vegetal muy caliente por encima sobre el pudding una vez servido para quitarle el frío de la nevera. Lo mezclo bien antes de añadirle fruta, semillas, crema de almendras (poquita!), etc.
Per preparar el pudding de chía us passem la recepta:.
El pudding o púding, és un plat clàssic de la cuina anglesa i nord-americana. Pot ser tant unes postres com un plat salat o picant. Nosaltres et proposem un esmorzar amb Pudding de chía (riques a Omega 3) i flocs de civada.
Prepara'l quan tinguis temps i el guardes a la nevera.
La civada i les llavors de chía compten amb nutrients essencials que promouen el trànsit intestinal i estimulen la sacietat per la seva aportació de fibra
Pots prendre'l com a esmorzar fresquet però si et ve de gust més calentet li fas un rajolí de llet vegetal molt calenta per sobre sobre el pudding una vegada servit per treure-li el fred de la nevera. Ho barregeu bé abans d'afegir-hi fruita, llavors, crema d'ametlles (poquita!), etc.
Per preparar el pudding de chía et passem la recepta:.
Aigua, flocs de civada ràpida un grapat de llavors de chia i un pessic de sal en una olla; afegeix una mica de llet vegetal per donar-li cremositat sense que quedi pastosa.
Ho poseu a bullir baixet uns 5 minuts.
En servir pots afegir el teu toc personal i el que a cadascú li vingui de gust (llavors de cànem, nibs de cacau, uns quants panses o fruits secs).
No us oblideu de prendre un parell de tauletes d'Espirulina de Teresa Pons. L'alga spirulina és una font natural d'energia.
L'Espirulina de Teresa Ponsconté 400 mg, d'alga spirulina (d'aigua dolça) i Vitamina B 12 i és considerada un Superaliment que no engreixa i aporta minerals, proteïnes i vitamines perquè tinguis energia i vitalitat per a tot allò que et proposis.
Receta de batidos fresquitos y saludables
Desayunar batidos o smoothies está de moda perquè son fácils de preparar y un aliment molt complert.
Tria fruites amb poques calories com la poma, verdures de fulla verda, pastanaga,...
Els batuts al matí t'ajuden a perdre pes.
Son un esmorçar energetic i molt recomanable a l'estiu per predre'ls fresquets.
Com preparar un batut que no s'engreixi?
És molt recomanable prendre batuts d'una o dues fruites perquè l'organisme ho assimili millor. Escull fruita fresca de temporada i com més sucosa el batut serà més saborós (meló, síndia, préssec d'aigua, papaia, mango,,,,).
Renteu i talleu la fruita fresca i poseu-la a la liquadora amb aigua i una mica de llet vegetal.
Serveix el batut empolvorat amb canyella o xocolata negra en pols.
No afegeixis sucre ni un altre endolcidor; assaboreix la fruita.
Si teniu problemes per anar al bany podeu afegir espècies que escalfen l'intestí com el gingebre.
Recordeu que podeu suplementar amb els comprimits d'Espirulina de Teresa Ponsi tindreu energia ràpida de forma natural quan ho necessiteu.
Compota de fruites
Pots preparar-la quan tinguis un moment i tenir-la llesta per a diversos dies guardada a la nevera; si tens nens és una activitat genial per entretenir-los a la cuina.
Pots prendre freda de la nevera però si prefereixes un toc de calor escalfar-la és molt fàcil. Afegiu-hi una mica d'aigua en un cassó i poseu-la a foc lent, coberta durant uns minuts, remenant un parell de vegades perquè s'escalfi per tot arreu. Un cop calenta pots posar-la sobre civada, pa torrat, iogurt...
Recepta per fer compota de fruites:
Trieu les fruites de temporada que més us agradin sense abusar de les fruites més calòriques com el plàtan. A l'estiu et proposem pera, prunes, préssec, poma, meló, síndria,…. i una branqueta de canyella!
Primer renta, pela i trosseja la fruita i col·loca-la en una olla amb la canyella
Cuina-ho a foc mig lent fins que la fruita estigui completament tova i el líquid hagi reduït.
Passa per un colador la fruita i retira la branca de canyella; reserva a part l´almívar líquid. Tritura la fruita i ves afegint petites quantitats del líquid de la cocció fins aconseguir la textura adequada per a la teva comporta.
No oblidis que els comprimits d'Espirulina de Teresa Ponspoden ser el teu suplement energètic natural per evitar el cansament quan ho necessitis.
Segueix-nos a Instagram @salud_teresapons i Facebook @Saludteresapons i descobreix descomptes exclusius per als nostres clients i novetats en salut, cosmètica natural i per perdre pes.
Els nostres clients confien en nosaltres
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats