Menús frescos i saborosos que pots portar a la platja i que no t'engreixin.
Et recomanem cinc menús frescos, sans i baixos en calories que et pots endur a la platja.
L'estiu has de gaudir dels teus àpats però si no vols engreixar-te, a saludteresapons hem preparat Idees per menjar sa a l'estiu ino engreixar-te.
Recorda beure abundant aigua perquè ho necessites per hidratar-te ia més és un gran saciant.
1.- Amanides que t'ajuden a cuidar la pell i aconseguir un bonic bronzejat.
Combina fruites i verdures que són riques en vitamines, betacarotens i antioxidants i que et protegeixen dels radicals lliures generats pel sol.
Aconseguir un bronzejat bonic i segur no només depèn de les cremes protectores sinó del que menges a l'estiu.
• Amanida de tomàquet, cogombre i tonyina.
• Amanida d'enciam, blat de moro i brots de soja.
• Amanida de pasta integral i alvocat, amanida amb oli d'oliva.
• Amanida de pinya, pastanaga i salmó fumat.
• Amanida de poma, pera, meló i fruits secs.
Si vols que la teva amanida serà plat únic, procura que porti sempre una mica de proteïna (tonyina, formatge, gall dindi, salmó, etc.).
2.- Sandvitxos i entrepans sans illeugers:
És lopció més fàcil i socorreguda.
Utilitza pa de motlle integral per a sandvitx i de barra per als entrepans.
Per farcir els embotits baixos en greix, pollastre o peix rostit.
Amaniu-ho amb oli d'oliva i no utilitzeu mantega ni salses tipus maionesa.
• Sandvitx de pernil ibèric i tomàquet.
• Sandvitx de truita francesa.
• Sandvitx de carmanyola de gall dindi o pollastre.
• Sandvitx de formatge amb rodanxes de tomàquet.
• Sandvitx vegetal (enciam, tomàquet, tonyina, espàrrecs, blat de moro…)
• Sandvitx de salmó amb tàperes i un toc d'oli d'oliva.
• Entrepà de pernil ibèric amb tomàquet i oli d'oliva.
• Entrepà de truita francesa.
• Entrepà de vegetal sense maionesa.
• Entrepà de vedella.
• Entrepà de calamars.
• Entrepà de pollastre rostit.
3.- Pasta integral i arròs integral:
En petites quantitats l'arròs i la pasta (sempre integral perquè té més fibra i amb petites quantitats és molt saciant).
Són excel·lents per preparar plats freds a l'estiu que us aportin energia.
• Amanida d'arròs integral amb blat de moro, pebrots rostits, gambes, ou cuit, espàrrecs…
• Pasta integral cuita amb tonyina.
• Espirals o macarrons integrals amb formatge ratllat i tomàquet.
• Arròs integral amb pinya, poma i nabius.
• Amanida d'enciam i tomàquet amb pasta integral, blat de moro, poma, tonyina, palets de cranc…
Consell útil: passa la pasta o l'arròs per aigua freda després de bullir-lo perquè no s'estovi.
4.- Per evitar picar entre hores pots prendre:
Sucs de tomàquet, pastanaga o pinya.
Iogurt desnatat amb una culleradeta de germen de blat.
Fruita fresca: meló, síndria o fruita de temporada.
5.- Sucs i liquats:
Els sucs són una solució que t'hidrata, saciant ia més t'ajuda a eliminar líquids i mantenir la pell llisa.
Aprofita les fruites i verdures de temporada per fer sucs o liquats és la manera més pràctica i econòmica.
• Llimonada. Liquar el suc de quatre llimones amb gel i sis fulles de menta fresca.
• Tropical. Liquar grills de taronja i aranja i afegir-hi mànec i fruits vermells sencers.
• Te verd gelat endolcit amb fulles d'estèvia serà el vostre recurs més fàcil per a qualsevol moment.
Finalment recorda no passar-te quan menjaràs al restaurant o quiosquet. Demana coses sanes i en plats petits, Et suggerim:
Gaspatxo.
Meló amb pernil.
Amanida verda.
Paella en porció petita.
i aigua....molta aigua a tota hora!!!!
A saludteresapons estem per ajudar-te a no engreixar aquest estiu. Visita el nostre Bloc amb consellsi remeis naturals per a una vida saludable i la nostra secció de productes per al control de pes.
Truca'ns 658179774 o ens escrius a info@saludteresapons.com i t'assessorem encantats.
Feliç estiu!!
Els nostres clients confien en nosaltres
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats