Els Olis essencials alimentaris que trobaràs en aquesta secció són extractes concentrats de diferents plantes perquè incorporis seu sabor i aroma als teus plats i begudes, perquè resultin més sanes i naturals Els aromatitzants i saboritzants són part dels nombrosos additius que la indústria alimentària fa servir per millorar els aliments que trobem en el comerç. No obstant això avui dia se sap que molts d'aquests additius incorporats en gran quantitat de productes poden ser perjudicials per a la salut. És preferible limitar el consum de productes preparats i triar cuinar un mateix aliments frescos o comprar productes que no continguin additius.
els olis essencials d'ús alimentari són extractes molt concentrats per aquest motiu sempre farem servir quantitats ínfimes.
Els olis essencials es diluiran sempre en una mica d'oli d'oliva o de mel abans d'incorporar-los als nostres plats, postres o fins i tot begudes.
És en l'ús en fred que s'obtenen els millors resultats però també donen excel·lents resultats quan els incorporem en pastissos o plats salats cuinats.
A causa que els olis essencials són volàtils cal incorporar-los fora de foc, quan la cocció ha acabat.
Les quantitats que farem servir d'olis essencials sempre seran mínimes. De vegades una sola gota "extra" pot transformar un plat exquisit en alguna cosa no comestible. Per exemple, una gota d'olis essencials d'alfàbrega és equivalent a 10 gr d'alfàbrega fresca.
Els nostres clients confien en nosaltres
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats