El colesterol és una substància cerosa i semblant al greix que es troba a totes les cèl·lules del seu cos. El nostre organisme necessita una mica de colesterol per produir hormones, vitamina D i substàncies que ajudin a pair els aliments. Però els nivells de colesterol no han de superar els 200mg/dl perquè totes les funcions es realitzin sense riscos per a la salut com a problemes cardiovasculars. En aquesta secció hem preparat Packs amb els millors tractaments per controlar el colesterol sense medicaments ni efectes secundaris. Us recomanem Regurcol+ 30 càpsules de Teresa Pons, amb llevat d'arròs vermell, extracte d'all negre envellit i Coenzim Q10.
Quan es considera el colesterol alt?
Es considera hipercolesterolèmia els nivells de colesterol total superiors a 200 mg/dl.
Què és el colesterol bo i el colesterol dolent?
El colesterol bo o HDL
Es recomana que el valor HDL superi els 45 mg/dl.
El colesterol dolent o LDL
Es recomana que el valor de LDL no superi els 130 mg/dl
Com es pot baixar el colesterol?
1. Menja aliments saludables per al cor.
2. Fes exercici la majoria dels dies de la setmana i augmenta la teva activitat física.
3. Deixa de fumar.
4. Baixa de pes.
5. Beu alcohol amb moderació.
Quin nivell de colesterol és perillós?
Normal-alt: entre 200 i 240 mg/dl. I perillós a partir de 200mgr/dl.
El control dels nivells de colesterols és molt important si no volem patir risc cardiovascular.
Per baixar el colesterol dolent i no patir Hipercolesterolèmia us recomanem Regurcol+ de Teresa Pons, amb la fórmula més completa del mercat: llevat d'arròs vermell, extracte d'All negre envellit, extracte de Cardo Mariano i Coenzima Q10.
Propietats dels Ingredients de Regurcol+ 30 càpsules de Teresa Pons:
- El Llevat d'arròs vermell aporta lovastatina, una substància per disminuir els nivells de colesterol i prevenir malalties cardiovasculars. A més, és capaç també de provocar un augment del colesterol bo (HDL).
- L'extracte d'all negre envellit d'all negre s'obté mitjançant l'aplicació de calor suau que activa la fermentació enzimàtica natural. Amb aquest procés es produeixen canvis organolèptics en el color, el sabor, l'aroma i augmenta el contingut de la S-alil-cisteïna o SAC, el principi actiu més abundant de l'all negre.
Un estudi in vivo va avaluar l'efecte inhibidor de l'extracte d'all negre sobre la diferenciació dels preadipòcits en adipòcits madurs. Els resultats van mostrar que l'extracte d'all negre inhibia la diferenciació preadipocitaria i l'acumulació de greix en comparació amb les cèl·lules no tractades. A més, el tractament va mostrar una disminució dels triglicèrids sèrics, colesterol total hepàtic i triglicèrids en comparació del grup de control, juntament amb una reducció en el pes corporal final. Un cop més, l'efecte es va atribuir a la presència de SAC a l'extracte d'all negre.
- La S-alil-cisteïna és el compost orgànic més abundant de l'all i, a l'all negre, la fermetació produeix un augment d'aquest compost, a més de fer-lo més estable i amb una aroma més dolça.- La Coenzim Q-10 o ubiquinona és un nutrient, semblant a una vitamina, que es troba a tot el cos. Amb propietats com a antioxidant, per millorar el sistema immunitari i el cardiovascular, com a complement-compensador de la fórmula d'arròs vermell per al colesterol.
Com utilitzar: prendre 1 càpsula al dia.
Els nostres clients confien en nosaltres
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats